Kennissessies schadelastbeheersing Ziektewet en WGA

Hoe beter de beheersing van inzetbaarheid, hoe lager de instroom en hoe minder de kosten!

Als werkgever weet u hoe belangrijk resultaten op de beheersing van de inzetbaarheidsrisico's van personeel zijn voor uw kosten rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Deze resultaten hebben direct invloed op uw premielasten en/of private kosten bij Ziektewet en WGA instroom. Bent u eigen risicodrager of bij het UWV verzekerd, in beide gevallen is de beheersing van zieke werknemers in de eerste twee jaar (de wachttijd van de WIA) noodzakelijk om de instroom te minimaliseren. Het is best logisch: hoe beter de beheersing van de inzetbaarheid van uw personeel, hoe lager de instroom en hoe minder de kosten! Maar hoe gaat zo'n proces van schadelastbeheersing en begeleiding tijdens een ziektewet en/of WGA periode in zijn werk? Welke grip kunt u als werkgever hierop uitoefenen en hoe kunt u de kosten in die periode van maximaal 12 jaar ook beheersen?

 

Wij willen u meenemen in deze logica en samen met twee samenwerkingspartners onze kennis verbinden in een interessante gratis kennissessie waarvoor wij u als HR en/of Finance professional graag uitnodigen.

 

Omdat we de kennissessies graag kleinschalig houden, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus schrijf u snel in via info@resolu.nl! De kennissessie sluiten we af met een informele borrel.

 

Opties data voor middelgrote werkgevers:  23 mei, 4 juni, 10 juli, 11 juli 

Opties data voor grote werkgevers:  25 juni, 27 juni, 4 juli   

 

Tijd:                 Aanvang 14.30 en 17.30 afsluiting met borrel

Locatie:          Fultonbaan 56, 3439 NE Nieuwegein

 


Laatste nieuws & webinars

Resolu banner 6

Webinar 'Laat u als werkgever onnodig geld liggen?'

Beeld6

Webinar 'Waarom zou u eigenrisicodrager worden of blijven'?