Resolu is vanaf heden ISO 9001 gecertificeerd!  Na een periode van voorbereiden, heeft Resolu de ISO 9001 doorlopen en behaald. En dat is iets waar we als Resolu heel trots op zijn.

Resolu is uw partner

Iedere organisatie is anders en ieder traject is anders.  daarom levert Resolu bij iedere dienstverlening maatwerk met een  hoge kwaliteitsstandaard. Wij vinden het belangrijk dat wij deze kwaliteit blijven leveren, iedere keer weer en vinden het daarom belangrijk om op het gebied van kwaliteitsmanagement aan de eisen te voldoen en goed vast te leggen hoe wij het aanpakken. ISO 9001 draait om continue verbetering en tevredenheid.

De audit in zijn werk

Tijdens de audit werden we bevraagd op onder andere het gebied van aansturing, visie, processen en werkwijze. Hieruit kwam duidelijk naar voren dat we in de praktijk werken zoals wij het ook op papier hebben vastgelegd. Daarbij zijn we continu op zoek naar manieren om te verbeteren, aan de behoefte van de klant te blijven voldoen en onze dienstverlening zo optimaal mogelijk neer te zetten. We zijn dan ook met vlag en wimpel ‘geslaagd’. We voldoen aan de normen en onze eigen hoge kwaliteitseisen op onder andere het gebied optimalisatie van klanttevredenheid, processen en structuren, en wet- en regelgeving.

Gecertificeerde dienstverlening bij Resolu

Bent u op zoek naar een gecertificeerde partij om samen maximale grip te krijgen op financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid? Dan bent u bij Resolu aan he juiste adres. Resolu is uw businesspartner op het gebied van Ziektewet- en WGA dossiers, schadelastbeheersing en bezwaar en beroep. Ga voor meer informatie naar onze website, neem contact  met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Laatste nieuws & webinars