Whk-beschikking

Whk-beschikking staat voor Werkhervattingskas. Begin december heeft u als werkgever van de Belastingdienst een beschikking ontvangen. De hoogte van de gedifferentieerde premie voor de Werkhervattingskas (Whk) van het aankomende jaar wordt hierin vastgesteld. Deze premie bestaat uit twee delen: WGA-premie en de Ziektewetpremie. De beschikking is gebaseerd op de gegevens van het voorgaande jaar. Het premiepercentage dat u moet betalen is afhankelijk van een aantal parameters.

U kunt uw Whk-beschikking vrijblijvend naar ons toesturen voor een controle. Resolu brengt de huidige Ziektewet en WGA-schade in kaart en geeft in een adviesgesprek aan hoe u deze kunt verlagen. Daarnaast geven we een advies of het raadzaam is om publiek (UWV) of privaat (eigenrisicodrager) te verzekeren.

Indien Resolu mogelijkheden ziet om in bezwaar te gaan, kan Resolu de controle van de toegerekende Ziektewet- en WGA-uitkeringen voor u uitvoeren en bezwaar aantekenen bij de Belastingdienst. Dit is op basis van ‘no cure no pay’. U betaalt alleen als er concrete besparingen zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen en helpen wij u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Naam*
Max. bestandsgrootte: 900 KB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ziektewet en WGA aanvragen

Bent u op zoek naar begeleiding en duidelijke informatie bij het aanvragen van Ziektewet- en WGA-uitkeringen? Ontvang deskundige hulp en ontdek alles wat u moet weten om het aanvraagproces soepel te doorlopen.