Algemene vragen

Wij maken ook graag kennis met u! U kunt op diverse manieren contact met ons krijgen. We zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 088 032 24 90 of per mail via info@resolu.nl. Klik hier voor een contactformulier.

Resolu werkt door heel Nederland en heeft spreekkamers bij u in de buurt! Het adres van ons hoofdkantoor is: Fultonbaan 56-60, 3439 NE Nieuwegein.

Wij willen altijd onze dienstverlening blijven verbeteren, daarom ontvangen wij graag uw feedback. Neem contact op met ons kwaliteitsteam via feedback@paradigma.nl. Om u zo goed mogelijk te helpen vragen wij uw naam, uw contactpersoon en het label/bedrijf en de klacht te vermelden in het bericht. Eventueel kunt u hier ook de naam van de persoon waarover u een klacht heeft en eventueel uw geboortedatum (geen verplichting) bijvoegen, zodat wij de betreffende klacht aan de case kunnen koppelen.

Specifieke vragen

Indien u een vraag heeft over een dienst, kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons via info@resolu.nl of via 088 032 24 90. Het is ook mogelijk om direct per dienst pagina meer informatie aan te vragen.

Dat kan gemakkelijk via onze website. Wanneer u een van de diensten aanklikt, kunt u onderaan de pagina gemakkelijk meer informatie opvragen. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct met ons op te nemen via info@resolu.nl of via 088-0322490.

Bij de kennismaking met uw casemanager ontvangt u ook direct zijn of haar contactgegevens. Mocht uw casemanager afwezig zijn, dan kunt contact opnemen via het telefoonnummer 088 032 24 90 of via info@resolu.nl.

Wanneer u een afspraak wilt verzetten of wijzigen kunt u contact opnemen met uw casemanager. Mocht u (nog) geen casemanager hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via info@resolu.nl of via 088-0322490.

Ziektewet en WGA aanvragen

Bent u op zoek naar begeleiding en duidelijke informatie bij het aanvragen van Ziektewet- en WGA-uitkeringen? Ontvang deskundige hulp en ontdek alles wat u moet weten om het aanvraagproces soepel te doorlopen.