Onze diensten

Wanneer er sprake is van een verzuimende medewerker binnen uw bedrijf, is het algemeen bekend dat u verantwoordelijk bent voor de eerste 2 jaar loondoorbetaling en begeleiding. De gedachte kan bestaan dat u nu klaar bent met deze casus, niets is echter minder waar!

Als werkgever bent u maximaal twaalf jaar lang (financieel) verantwoordelijk voor uw zieke werknemer. Ook als deze werknemer niet meer bij u in dienst is! Dit geldt ook voor (ex-)werknemers met een tijdelijk dienstverband. Uw rol als werkgever bij het beheersen van ziekteverzuim en de daarmee samenhangende financiële consequenties wordt alsmaar groter. Schadelastbeheersing houdt namelijk meer in dan de keuze voor eigenrisicodragerschap of niet! Resolu kan u ondersteunen met ziektewet-begeleiding, WGA-begeleiding en bezwaar & beroep. Daarnaast bieden wij consultancydiensten en trainingen aan met betrekking tot deze onderwerpen. Wat uw vraagstelling ook is, Resolu biedt de juiste oplossing! Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Bezwaar & Beroep
Ziektewet-begeleiding
WGA-begeleiding
Schadelastbeheersing

Inzet arts Ziektewet
en/of WGA

Detacheringen (register) casemanager
Trainingen

Ziektewet en WGA aanvragen

Bent u op zoek naar begeleiding en duidelijke informatie bij het aanvragen van Ziektewet- en WGA-uitkeringen? Ontvang deskundige hulp en ontdek alles wat u moet weten om het aanvraagproces soepel te doorlopen.