Casemanager Ziektewet

De baan

Als Casemanager Ziektewet ben je werkzaam voor onze opdrachtgevers (werkgever) die hebben gekozen voor het eigenrisicodrager schap voor de Ziektewet. Daarmee zijn zij financieel verantwoordelijk voor (ex)-werknemers die (ziek) uit dienst zijn getreden en daarbij geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn. In deze functie ligt jou verantwoordelijkheid bij schadelastbeheersing. Dit doe je door enerzijds vast te stellen wat recht, hoogte en duur van een Ziektewet-uitkeringsaanvraag is. Anderzijds bewaak je het verzuimproces voor zowel ex-werknemer als ex-werkgever en bekleed je een coördinerende rol hierin. Richting je opdrachtgever heb je daarnaast ook een adviserende rol als het gaat om verzuim- en arbeidsongeschiktheid. Door jouw kennis en ervaring weet je de schadelast tot een maximum te beperken. Tijdens dit proces onderhoud je contact en bewaak je de afspraken met zowel bedrijfsarts als opdrachtgever.

De collega waar wij naar op zoek zijn

Je denkt niet in regels maar in mogelijkheden. Middels je kennis en ervaring kun je goed meedenken met onze opdrachtgevers (werkgever). We zoeken een vlotte en energieke collega met lef en doorzettingsvermogen, iemand die communicatief vaardig en ondernemend is. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur aangevuld met een opleiding zoals RCCM, RCMC, ROZ of (C)ROV.

Daarnaast:

 • Werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken;
 • Sta je stevig in je schoenen en ben je in staat de juiste prioriteiten te stellen;
 • Heb je aantoonbare affiniteit met verzuim en arbeidsongeschiktheid en ruime kennis van wet- en regelgeving en verzuimproblematiek;
 • Ben je bereid te reizen naar onze opdrachtgevers;
 • Heb je een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week;
 • Heb je kennis van bezwaar en beroep.

Wie zijn wij?

Resolu is ontstaan vanuit de samenwerking van de diverse labels binnen de paraDIGMA Groep. Wij helpen werkgevers in alle sectoren bij het beheersen en oplossen van o.a. Ziektewet- en WGA vraagstukken en casuïstiek. Wij zoeken de juiste oplossing voor maximale grip op de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid.
Ook kan Resolu in samenwerking met onze partners een (financiële) analyse voor de werkgever uitvoeren. Hiermee krijgt de werkgever inzicht bij het maken van de keuze om wel of niet eigenrisicodrager te worden voor ZW en/of WGA.

Wat bieden wij jou?

Hard werken is bij Resolu normaal! Wij realiseren ons dan ook dat we veel van je verwachten. Daarom kan je bij ons rekenen op:

 • Een uitdagende functie in een jonge, ambitieuze en dynamische werkomgeving;
 • Alle vrijheid om zelf te bepalen wat belangrijk is;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen;
 • Voor dit harde werken ontvang je een marktconform salaris;
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen;
 • Sportfaciliteiten op kantoor. 

Solliciteer!

Stuur je motivatiebrief en CV naar recruitment@paradigma.nl o.v.v. sollicitatie Casemanager Ziektewet. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wie je bent en waarom jij bij ons past. Je mag ook een (link naar een) filmpje sturen waarin je laat zien wie je bent.

Wanneer we jouw brief en CV passend vinden voor de functie zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.