Vacature Casemanager Ziektewet bij Resolu

Durf jij buiten de standaard denkkaders te denken? Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij bijdragen aan het re-integreren van ex-medewerkers? Dan ben jij bij Resolu aan het juiste adres!

Je bent volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter en Wet BeZaVa en weet daar creatief mee om te gaan.

Jouw nieuwe baan als Casemanager Ziektewet

Als Casemanager ben je werkzaam voor werkgevers die hebben gekozen voor het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet. Daarmee zijn zij financieel verantwoordelijk voor medewerkers die (ziek) uit dienst zijn getreden en daarbij geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn. Als Casemanager van Resolu begeleid je de (ex)-medewerkers van verschillende werkgevers. De werkgever verplicht de ex-medewerker te stimuleren en te ondersteunen bij zijn re-integratie, zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

Als Casemanager Ziektewet starten je werkzaamheden bij een dossier overdracht van een zieke medewerker. Tijdens het proces onderhoud je contact met de medewerker, arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en andere partijen.

Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van recht, hoogte en duur van een Ziektewet-uitkeringsaanvraag. Daarnaast begeleid je de ex-medewerker gedurende de hele poortwachterperiode. Je neemt maatregelen en zet interventies in die leiden tot een gezonde terugkeer naar werk. De uitdaging is om medewerkers te re-integreren zonder dat er sprake is van een arbeidsrelatie. Je krijgt te maken met een diversiteit aan dossiers.

Wat breng je mee?

Resolu is op zoek naar iemand die lef durft te tonen en aansluit bij de visie van de organisatie. Je komt te werken bij een ondernemende groep; dit past bij jou. Je bent een kennisexpert; je denkt niet in regels, maar in mogelijkheden en kan derhalve meedenken met onze werkgevers. We zoeken voor deze functie een vlotte en energieke collega met lef en doorzettingsvermogen, die communicatief vaardig en ondernemend is.

Daarnaast:

 • Heb je hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding RCCM, RCMC, ROZ of (C)ROV;
 • Heb je kennis van het domein preventie, verzuim, arbo, re-integratie, zorg, subsidieregelingen en arbeid;
 • Heb je actuele kennis van Ziektewet en overige sociale (zekerheids-)wetgevingen;
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Ben je proactief en heb een gezonde dosis lef en enthousiasme;
 • Houd je je niet vast aan standaard procedures en protocollen, maar denk je juist out-of-the-box;
 • Vind je het prettig om veel telefonisch contact te hebben, maar je vind het ook leuk bij een klant op locatie te zijn;
 • Heb je een representatieve uitstraling;
 • Heb je een dienstverlenende en collegiale instelling;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B;
 • Ben je bereid om voor het werk te reizen (naar onze kantoren in Nieuwegein, Rotterdam, Amsterdam en Etten-Leur en naar diverse werkgevers);
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en flexibel.

Wat bieden wij?

Als Casemanager Ziektewet heb je een sleutelrol binnen onze organisatie. Je wordt altijd gesteund door een hecht team van mensen met verstand van zaken en hart voor de zaak. Je proeft de trots en het enthousiasme bij de collega’s van Resolu; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te groeien.

Daarnaast bieden wij een Casemanager Ziektewet:

 • Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen;
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;Verbinding met de medewerkers staat bij ons centraal dit bieden wij aan door middel van inspirerende webinars, sportieve challenges en regelmatige teamoverleggen.

Wie zijn wij?

Resolu is ontstaan vanuit de samenwerking van de diverse labels binnen paraDIGMA groep . Wij helpen werkgevers in alle sectoren bij het beheersen en oplossen van o.a. Ziektewet- en WGA-vraagstukken en casuïstiek. Wij zoeken de juiste oplossing voor maximale grip op de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid.  Ook kan Resolu in samenwerking met onze partners een (financiële) analyse voor de werkgever uitvoeren. Hiermee krijgt de werkgever inzicht bij het maken van de keuze om wel of niet eigenrisicodrager te worden voor ZW en/of WGA .

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectie en meerdere sollicitatiegesprekken en/of een pitch. Wij zijn vooral geïnteresseerd om te lezen wie je bent en waarom jij bij ons past. Je mag ook een (link naar een) filmpje sturen waarin je laat zien wie je bent. Wanneer we jouw brief en CV passend vinden voor de functie zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Indien je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, doen wij jou een aanbod.

Heb jij interesse in deze functie voor Casemanager Ziektewet? Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Bauke Verzijl via recruitment@paradigma.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.