Vacature Casemanager bij Resolu

Regio: Amsterdam, Etten-Leur, Nieuwegein, Rotterdam.

Wil jij jouw steentje bijdragen aan het re-integratieproces van ex-medewerkers en met de best passende oplossingen werkgevers ondersteunen? Weet je daarbij alle ins- en outs van de wet- en regelgeving op gebied van Wet BeZaVa en Wet Verbetering Poortwachter? Solliciteer dan bij Resolu als Casemanager en ga de uitdaging aan!

Jouw nieuwe baan als Casemanager

Wij helpen werkgevers in alle sectoren bij het beheersen en oplossen van onder andere Ziektewet- en WGA-vraagstukken en casuïstiek. Als Casemanager bij Resolu ben jij het aanspreekpunt voor werkgevers die hebben gekozen voor het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet. Je begeleidt en ondersteunt medewerkers, die (ziek) uit dienst zijn getreden en geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, in het re-integratieproces. Zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

Je hebt bij een dossier overdracht nauw contact met zowel de medewerker, arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en andere partijen. Jij stelt het recht, hoogte en de duur van een Ziektewet-uitkeringsvraag vast voor de ex-medewerker en begeleidt gedurende de hele poortwachterperiode. Je bent creatief en neemt de juiste maatregelen die leiden tot een gezonde terugkeer naar het werk van de ex-medewerker, zonder dat er sprake is van een arbeidsrelatie.

Je hebt te maken met een groot diversiteit aan dossiers, waardoor er veel afwisseling is in het werk. Door de groei van de organisatie is er genoeg uitdaging en is continu scherp zijn en lef hebben geboden.

Wat breng je mee?

Jij durft buiten de standaard denkkaders te denken en staat achter de visie van de organisatie. Je hebt een winnaarsmentaliteit en kunt strategisch na blijven denken voor zowel de medewerker als werkgever. Je houdt van uitdaging en krijgt energie van klantcontact.

Je komt te werken bij een ondernemende groep; dit past bij jou. Je bent een kennisexpert; je denkt niet in regels, maar in mogelijkheden en kunt strategisch meedenken met onze werkgevers. We zoeken voor deze functie een vlotte en energieke collega met lef en doorzettingsvermogen die communicatief vaardig en ondernemend is.

Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Heb je kennis van het domein preventie, verzuim, arbo, re-integratie, zorg, subsidieregelingen en arbeid;
 • Heb je actuele kennis van Ziektewet en overige sociale (zekerheids-)wetgevingen;
 • Denk je niet in standaard procedures en protocollen, maar denk je juist out-of-the-box;
 • Heb je een dienstverlenende en collegiale instelling;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B;
 • Ben je bereid om voor het werk te reizen (naar onze kantoren in Nieuwegein, Rotterdam, Amsterdam en Etten-Leur en naar diverse werkgevers);
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en flexibel.

Wat bieden wij?

Jij hebt een sleutelrol binnen onze organisatie en wordt altijd gesteund door een hecht team van collega’s met verstand van zaken en hart voor de zaak. Bij Resolu helpt iedereen elkaar waar het kan en moedigen we eigen initiatief en ondernemerschap aan. We stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te blijven groeien.

Daarnaast:

 • Krijg je een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Ontvang je de benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen;
 • Bieden wij een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving.

Wie zijn wij?

Vanuit de samenwerking met diverse labels binnen paraDIGMA groep, is Resolu ontstaan. Wij helpen werkgevers bij het beheersen en oplossen van o.a. Ziektewet- en WGA-vraagstukken en casuïstiek, in alle sectoren. Wij zoeken de juiste oplossing voor maximale grip op de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Ook kan Resolu in samenwerking met onze partners een (financiële) analyse voor de werkgever uitvoeren. Hiermee krijgt de werkgever inzicht bij het maken van de keuze om wel of niet eigenrisicodrager te worden voor ZiekteWet en/of WGA .

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een selectie en meerdere sollicitatiegesprekken en/of een pitch. Wij zijn vooral geïnteresseerd om te lezen wie je bent en waarom jij bij ons past. Je mag ook een (link naar een) filmpje sturen waarin je laat zien wie je bent. Wanneer we jouw brief en CV passend vinden voor de functie zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Indien je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, doen wij jou een aanbod.

Heb jij interesse in deze functie voor Casemanager Ziektewet? Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Bauke Verzijl via recruitment@paradigma.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Kennismaken met onze collega's?

Wil je weten hoe onze collega Pauline haar rol ziet als Casemanager? Lees haar verhaal over haar overstap naar Resolu.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.