Register Casemanager Corporate (RCMC)

Wie zijn wij?

Resolu is ontstaan vanuit de samenwerking van de diverse labels binnen de Paradigma Groep. Wij helpen werkgevers in alle sectoren bij het beheersen en oplossen van Ziektewet- en WGA vraagstukken en casuïstiek. Wij zoeken de juiste oplossing voor een maximale grip op de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid. 

Daarnaast voert Resolu in samenwerking met onze partners (financiële) analyses voor de werkgever uit. Deze analyse helpt de werkgever bij het maken van de keuze om wel of niet eigenrisicodrager te worden voor ZW en/of WGA. Deze keuze is vaak een financiële afweging en afhankelijk van de bedrijfsgrootte en loonsom.

Wat ga je doen?

Als RCMC ben je werkzaam voor voornamelijk werkgevers kiezen voor het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en/of WGA. Daarmee zijn zij financieel verantwoordelijk voor werknemers die (ziek) uit dienst zijn getreden en daarbij geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, en werknemers die een WGA uitkering ontvangen. De RCMC begeleidt bij verschillende werkgevers deze (ex-)werknemers. Je onderhoudt contact met deze (ex) werknemers en beoordeelt wanneer er sprake is van een wijziging in de situatie om bijvoorbeeld een herbeoordeling bij het UWV aan te vragen. Hierin werk je samen met bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere deskundigen.

Daarnaast adviseert en ondersteunt de RCMC werkgevers en collega adviseurs van de zusterbedrijven van Resolu op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid, eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en/of WGA, bezwaar en beroep en Sociale Zekerheid.

Wie ben jij?

Jij denkt niet in regels, maar in mogelijkheden en denkt mee met onze werkgevers. We zoeken voor deze functie een vlotte en energieke collega met lef en doorzettingsvermogen, die communicatief vaardig en ondernemend is. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding RCCM, RCMC of (C)rov.

Daarnaast:

  • werk je graag zelfstandig maar ook samen;
  • sta je stevig in je schoenen en ben je in staat de juiste prioriteiten te stellen;
  • ben je bereid om voor het werk te reizen (naar onze kantoren in Nieuwegein en Etten-Leur en naar diverse werkgevers);
  • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en flexibel ingesteld

Inhoudelijk;

  • Je bent perfect op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter, ERD, Wet WIA en keuringen, Wet BeZaVa en WGA en je weet daar creatief mee om te gaan.
  • Kennis van de duur en verloop van de uitkeringen
  • Kennis van bezwaar en beroep en herbeoordelingsprocessen
  • Het realiseren van schadelastbeheersing voor  ZW en of WGA dossiers door het actief aan de slag te gaan met de dossiers
  • Onderhouden van contact en bewaken van afspraken met bedrijfsartsen, verzekeringsmaatschappijen, interventiepartijen en de opdrachtgever.
  • Proactief meedenken in verbetering en verbreding van de producten en de processen binnen de afdeling

Is deze functie écht iets voor jou, reageer dan snel!

Wij zijn vooral geïnteresseerd in wie je bent en waarom jij bij ons past. Je mag ook een (link naar een) filmpje sturen waarin je laat zien wie je bent.  Wanneer we jouw brief en CV passend vinden voor de functie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.