Zo maakte Pauline de overstap naar Resolu

Pauline Avontuur startte in 2011 als adviseur inzetbaarheid bij Argo Advies, tegenwoordig De Arbodienst. In tien jaar tijd ontwikkelde zij zich niet alleen persoonlijk, maar stond zij aan de wieg van een nieuw label, geniet zij van de samenwerking en de gezellige sfeer binnen het team én is ook na tien jaar, nog steeds geen dag hetzelfde!

Pauline: “In 2017 heeft mijn directe collega Bauke Verzijl mij benaderd om samen verder te kijken naar schadelastbeheersing, Ziektewetbegeleiding, WGA begeleiding en nog andere facetten van de sociale zekerheid. Zo ontstond het plan voor een apart label: daarmee is in januari 2018 Resolu gestart. Bauke en ik hebben dit samen opgezet omdat we van mening waren dat deze expertise nog miste binnen paraDIGMA groep. We kregen alle vrijheid van CEO Rudo Vissers om onszelf en daarmee het label Resolu te ontwikkelen.”

Gevarieerde werkdagen

“Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik hou me bezig met WGA begeleiding, Ziektewet begeleiding, Bezwaar & Beroep en geef daarnaast interne en externe trainingen op de gebieden van schadelastbeheersing binnen alle facetten van Sociale Zekerheid. Hierdoor ben ik in contact met (ex-)medewerkers, werkgevers maar ook met het UWV, verzekeraars en externe interventie partijen. De uitdaging is om met iedereen te kunnen levelen en daarvoor de juiste kennis paraat te hebben. Elke dag is heel verschillend maar er komen wel een aantal dingen standaard terug. Zoals gesprekken met (ex-)medewerkers, gesprekken/overleggen met werkgevers en voor mij ook de lopende zaken van bezwaar en beroep volgen.”

Ruimte voor ontwikkeling

“Toen ik tien jaar geleden startte bij paraDIGMA groep kwam ik pas net kijken en had ik nog weinig werkervaring. Inmiddels heb ik me gedurende mijn loopbaan mogen ontwikkelen in verschillende vakgebieden. Het fijne aan deze organisatie is dat je ontzettend vrij wordt gelaten om jezelf te ontwikkelen zolang je maar laat zien dat je graag wilt. We zijn allemaal jonge mensen die ambitieus zijn en zich graag willen inzetten voor de organisatie. We zijn uit hetzelfde hout gesneden waardoor de samenwerking heel fijn en soepel verloopt. Ondanks dat je veel met een eigen caseload werkt, blijf je wel onderdeel van een team dat regelmatig met elkaar samenkomt om samen te werken of met elkaar te sparren. Het onderliggende gevoel dat we het samen willen doen en samen het beste willen bereiken voor onze klanten is onze kracht.”

That’s the (team)spirit!

“Als je op zoek bent naar een vlot, gezellig team van collega’s die hard werken maar ook de gezelligheid met elkaar opzoeken, is Resolu zeker een team dat bij je zou kunnen passen. We zoeken een nieuwe collega die leergierig is en niet wegduikt voor een uitdaging! Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit team, en je dagelijks bezig te houden met WGA begeleiding, Ziektewetbegeleiding en schadelastbeheersing? Solliciteer dan vandaag nog via recruitment@paradigma.nl.”


Laatste nieuws & webinars

Resolu banner 6

Webinar 'Laat u als werkgever onnodig geld liggen?'

Beeld6

Webinar 'Waarom zou u eigenrisicodrager worden of blijven'?