Zet een Casemanager in binnen uw organisatie

In uw organisatie is behoefte aan een casemanager voor begeleiding van uw (deels) arbeidsongeschikte (ex-)medewerkers. Dit kan gaan om een tijdelijk capaciteitsprobleem of omdat er, voor een bepaalde periode, behoefte is aan een specifieke expertise. Vanuit Resolu bieden wij de mogelijkheid om op tijdelijke basis casemanagers in te zetten binnen uw organisatie.

De casemanagers kunnen u ondersteunen op dossier- en op strategisch niveau. Onze kracht is kennis van de sociale zekerheid met betrekking tot alle facetten van arbeidsongeschiktheid. Binnen deze expertises zoeken wij de juiste oplossing voor beheersing van de financiële risico's en gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Kennisoverdracht vinden wij cruciaal bij het uitvoeren van interim opdrachten.

U kunt, indien gewenst, deze dienstverlening combineren met een van onze andere diensten. Bijvoorbeeld het inzetten van een arts met de juiste expertise of het analyseren van uw schadelast(beheersing). Mocht u meer informatie willen over onze inzet binnen uw bedrijf, neem contact dan met ons op.