Aon draagt het Ziektewet casemanagement over aan Resolu, onderdeel van paraDIGMA groep. Met deze overdracht zet Resolu een flinke stap, en versterkt zij haar positie in de markt van het eigenrisicodragerschap. Bauke Verzijl, Directeur Resolu: “We zijn erg verheugd met het toevoegen van de Ziektewet-dossiers vanuit Aon. Deze overname past in onze doelstelling om de komende jaren stevig door te groeien binnen onze markt. Wij streven ernaar om met onze organisatie ook deze klantengroep te ondersteunen met daadkrachtige dienstverlening en persoonlijke service”.

De overname betekent een positieve bijdrage aan de groeistrategie van Resolu op het gebied van Ziektewet casemanagement. Ook het team breidt uit: de casemanagers in dienst van Aon komen met ingang van de overgangsdatum in dienst van Resolu. Dora Horjus, managing director bij Aon Corporate Wellness over de strategische heroverweging: “Wij zien dat de behandeling van Ziektewet-dossiers voor onze klanten steeds specifiekere kennis en expertise vraagt, die minder goed aansluit op waar Aon van huis uit sterk in is. In Resolu hebben wij een partij gevonden die juist gespecialiseerd is op dit terrein, en waar we zeker van weten dat zowel onze klanten als onze collega’s goed ontvangen en bediend zullen worden.”

In alle sectoren helpt Resolu werkgevers bij het beheersen, oplossen en begeleiden van Ziektewet-dossiers. Resolu is onderdeel van paraDIGMA groep. paraDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid of strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Dan kan u gemakkelijk contact met ons opnemen via 0880322490info@resolu.nl of via ons contactformulier.

Laatste nieuws & webinars